Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Детският отбор на Крушари по Хокей - първенец в зоните

Отборът на СОУ - Крушари по хокей на трева е зонален първенец в групата до 14 години.
Детският отбор на Крушари по Хокей - първенец в зоните , снимка 1

ДЕТСКИЯТ ОТБОР НА КРУШАРИ Е ЗОНАЛЕН ПЪРВЕНЕЦ ПО ХОКЕЙ НА ТРЕВА

Училищният отбор на СОУ „Христо Смирненски” – Крушари за деца до 14 години  се класира на първо място на ХІ-то зонално първенство по хокей на трева. Домакин на зоналните състезания бе община Главиница, където на 6 февруари се срещнаха отбори от Североизточна България.
Челното място осигурява на отбора право на участие на  ХІ-то национално първенство, което ще се проведе на 19 февруари в гр.София.
Спортният клуб по хокей на трева към СОУ „Хр.Смирненски” е много млад. Регистриран е като спортен клуб през 2009г., като още същата година се включва в областни и зонални турнири и печели трето място на зонално първенство за деца до 12 години.. В клуба са сформирани два отбора – до 12 години и до 14 години. Всяко дете има свободен достъп до спортните занимания, като стремежът е да се привлекат повече деца от рискови социални групи, с които работи Център за социална превенция към МКБППМН.
В двата отбора са включени общо 24 деца. Треньор на отбора е Стоян Желязков – учител в СОУ, а мениджър на клуба е г-жа Румяна Банкова – преподавател в същото училище.
Дейността на клуба се финансира чрез Общинския бюджет, като средствата се изразходват за закупуване на специална екипировка, стикове, шайби, покриване на транспортни разходи по състезания и др.
През 2010г. ръководството на спорния клуб ще търси възможности за разширяване на дейността си и в другите общински училища. 

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай