Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

ПРОЕКТ "ГЛОБ@ЛНИ БИБЛИОТЕКИ - БЪЛГАРИЯ"

Порект "ГЛОБ@ЛНИ БИБЛИОТЕКИ - БЪЛГАРИЯ" ще се реализира в читалището в с.Крушари
ПРОЕКТ "ГЛОБ@ЛНИ БИБЛИОТЕКИ - БЪЛГАРИЯ", снимка 1

ПРОЕКТ „ГЛОБ@ЛНИ БИБЛИОТЕКИ - БЪЛГАРИЯ” ЩЕ РЕАЛИЗИРА ОБЩИНА КРУШАРИ
Днес, 18.02.2010г., в гр. Пловдив, кметът на община Крушари г-н Добри Стефанов подписва Споразумение за сътрудничество между община Крушари, Министерството на културата и Програма ПРООН за реализиране на проект „Глоб@лни библиотеки - България”.
Споразумението за сътрудничество между различните организации предвижда чрез заложените в него дейности да се  улесни обществения достъп  на граждани да информация и услуги чрез Интернет  в с.Крушари.  Конкретен бенефициент по проекта е Народно читалище „Йордан Драгнев” – с.Крушари.
Реализацията на проекта включва осигуряване на нови компютърни станции, безплатен достъп до Интернет за населението, обучение на библиотечни работници в компютърни умения.
Ангажиментите на общината са свързани с осигуряването на подходяща зала и обзавеждане, техническо и мрежово поддържане на станциите.
Читалищното настоятелство от своя страна се задължава да стопанисва с грижата на добър стопанин  предоставените компютърни системи, да осигурява всеки работен ден свободен достъп на граждани до компютърната зала.
За пълноценното използване на предоставената техника и постигане на крайните цели на проекта, читалищното ръководство замисля организирането на компютърни курсове за деца и безработни лица. Специална обучителна програма за работа в Интернет ще бъде предложена и на  хората от третата възраст.

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай