Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Съобщение

На 24.04.2012г. Представители на Община Крушари бяха на официално посещение в Община Султанкьой Р Турция
Съобщение, снимка 1
На 24.04.2012г. Община Крушари, представлявана от Кмета г-н Добри Стефанов и зам.- кмета г-н Илхан Мюстеджеб, придружени от младежки фолклорен ансамбъл „ Златна Добруджа”, бе на официално посещение в Община Султанкьой Р Турция, ръководена от кмета г-н Ерсин Чоплан. Посещението бе с цел първоначални преговори за побратимяване на двете общини за постигане на бъдещи общи инвестиционни намерения и по повод Деня на детето в Р Турция. В тази връзка бе организирано тържествено мероприятие, на което фолклорната ни формация изнесе концерт, а от страна на Община Султанкьой участие взеха деца от 2 до 12 годишна възраст.  На официалната ложа заедно с кмета на общината- домакин и делегацията на Община Крушари присъстваха и ръководителите на местните институции на Община Султанкьой, както и редица общински съветници.
В огромен процент населението на Община Султанкьой, която се състои единствено от едноименното населено място, са наследници на изселници от с. Абрит , община Крушари. Този факт прави връзката между двете общини по- силна  и открита.
Ръководството на Община Крушари отправи покана на част от екипа на кмета господин Ерсин Чоплан за гостуване в нашата община.
Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай