Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Заседания на на постоянните комисии на Общински съвет с. Крушари на 23.04.2018 година

На 23.04.2018 година в заседателната зала на Община Крушари ще се проведат заседания на постоянните комисии на Общински съвет с. Крушари
Заседания на на постоянните комисии на Общински съвет с. Крушари на 23.04.2018 година, снимка 1

  На основание чл. 34 ал. 1  от Правилника за организацията и дейността на  Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, свиквам заседание на Постоянната комисия по „Образование, култура, спорт, младежки дейности, здравеопазване, социална политика, вероизповедания, демографски и етнически въпроси” на  23.04.2018 г. от  14.00 часа  в  заседателната зала на община Крушари, при следния проект за     

                   Д Н Е В Е Н    Р Е Д:
 
1. Докладна записка относно  приемане отчет за изпълнение на Плана за развитие на социалните услуги в Община Крушари за 2017г. и План за развитие на социалните услуги в община Крушари за 2019г. 
 
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината   
 
2. Доклад относно дейността  на читалищата в изпълнение на Програмата за развитие на читалищната дейност в Община Крушари за 2017 година.
 
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината   
 
 
 
 
 
НУРТЕН МЕХМЕДОВА:/П/
Председател на ПК
 
 
 
 
  На основание чл. 34 ал. 1  от Правилника за организацията и дейността на  Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, свиквам заседание на Постоянната комисия по „Бюджет, финанси, данъчна политика, икономика, селско стопанство, законност, обществен ред, контрол и общинска собственост” на  23.04.2018 г. от 14.15  часа в заседателната зала на община Крушари, при следния проект за
 
 
                                                           Д Н Е В Е Н    Р Е Д:
 
1. Докладна записка относно приемане на Актуализирана програма за изпълнението на Общинския план за развитие на Община Крушари 2014-2020 година.
       
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината   
 
2. Докладна записка относно определяне на земеделски земи от Общинския поземлен фонд за отдаване под наем през стопанската 2018/2019 година
 
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината   
 
3. Предложение относно продажба на  земеделски земи от Общинския поземлен фонд - маломерни имоти.
                                                                       
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината   
 
4. Отчет за разходваните средства за командировки от Председателя на Общинския съвет за периода  от 01.01.2018г. до 31.03.2018 година.
 
   Докладва:Ил.Мюстеджеб-председател на ОбС
 
5. Отчет за разходваните средства за командировки от Кмета на Община Крушари за периода  от 01.01.2018г. до 31.03.2018 година.
 
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
 
 

НАЗМИЕ ЛЮМАН:/П/
Председател на  ПК
 
 
 
 
                             
 
   На основание чл. 34 ал. 1  от Правилника за организацията и дейността на  Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, свиквам заседание на Постоянната комисия по „Международно сътрудничество и  европейски програми, устройство на територията, пътна и селищна мрежа, екология и благоустрояване, търговия, услуги и туризъм” на 23.04.2018 г. от  14.40  часа в заседателната зала на община Крушари, при следния проект за
              
                                                          Д Н Е В Е Н    Р Е Д: 
 
1. Докладна записка относно приемане на Програма за опазване на околната среда  на Община Крушари за периода 2018-2022 година.                                                    
                                                             
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
2. Докладна записка относно приемане на отчет  за проведените дейности по Програмата за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Община Крушари за 2017 година.              
                                                             
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината 
 
3. Докладна записка относно даване на съгласие Община Крушари да кандидатства с проект „Изграждане на система за соларно улично осветление в община Крушари” по процедура чрез подбор № BG06RDNP001-7.001 – Улици „Строителство, реконструкция и/или рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и съоръжения и принадлежностите към тях“ по Подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.
                                                              
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
4. Докладна записка относно съответствие на включените дейности в проект „Изграждане на система за соларно улично осветление в община Крушари” с приоритетите на Общински план за развитие на община Крушари 2014-2020г.
                                                              
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
5. Предложение относно даване на съгласие  и разрешение за изработване на ПУП-ПП за водопровод за водоснабдяване на дестилерия за етерично-маслени култури в ПИ №065027 в землището на с. Телериг.
                                                            
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
6. Информация за нивото на изпълнение на проектите, по които работи общината. 
                                                                 
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
7. Отчет за работата на общината и за разходваните средства по снегопочистването и зимното поддържане на общинската пътна мрежа и улиците на населените места.
                                                                       
   Докладва: Д.Стефанов-кмет на общината
 
 
 
 

ВАСКО БАЛЧЕВ:/П/
Председател на ПК
Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай